Jahorinke dočekuju lidera, praznik odbojke u Palama

0

Ljubitelji sporta u Palama, a posebno odbojke nisu mogli poželjeti ljepšu odbojkašku priredbu. U 16. kolu Premijer lige BiH, subota (19.02.) u 18 časova, sala OŠ „Mokro“ u „derbiju kola“ odbojkaško znanje će odmjeritri trećeplasirana ekipa Premijer lige BiH OK „Jahorina“ i lider na tabeli, aktuelne i višestruke prvakinje „Jedinstvo“ iz Brčkog. Mladost, elan, želja za dokazivanjem su na strani domaćina, a kvalitet, iskustvo,“buđžet“ su aduti gošći pa očekujemo da prisustvujemo „prazniku odbojke“ gdje će nam akteri demonstrirati svu ljepotu i raskoš odbojkaškog sporta.

U najavi za utakmicu za Palelive, prva perjanica „Jahorinki“, naša reprezentativka Nadica Slijepčević, ulogu favorita prepušta „profesionalkama“ iz Brčkog, motivisano, spremno i bez opterećenja ulaze u meč, polažući nade u borbenost. Daće sve od sebe da odograju najbolje, a u sportskom i fer nadmetanju neka pobijedi bolji.

Pozivamo ljubitelje sporta da podrže naše odbojkašice u nastojanju da se što hrabrije odupru „Brčanskim princezama“, već duži niz godina daleko najboljoj ekipi na našim prostorima. O kakvom se klubu radi, dovoljno govori podatak, zadnjih šest sezona u ligaškom takmičenju i kupu BiH ekipa trenera Gorana Hađžića doživila je samo dva poraza, a jedan je bio i od naših „Jahorinki“.

(ČM – www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments