Jahorina: Visina snijega između 50 i 60 centimetara

0

Trenutna visina snijega na Jahorini je između 50 i 60 centimetara, a uslovi za skijanje su odlični, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Ivana Lizdek.

„Trenutna visina snijega, koji i dalje pada, iznosi između 50 i 60 centimetara. Vidljivost je nešto smanjena, a temperatura je minus sedam stepeni Celzijusovih. Jačina vjetra je tri metra u sekundi“, navela je Lizdekova.

U funkciji su ski-liftovi „Poljice“ i „Poljice“ bebi-lift, te šestosjedi „Poljice“, „Ogorjelica“ i „Skočine“, a za sve posjetioce otvoren je i Zabavni park „Ogorjelica“.

„Pozivamo sve da nauče skijati na uređenom ski-poligonu i da se zabave na tjubing stazi, koji se nalaze u okviru ovog zabavnog parka“, poručila je Lizdekova.

Radno vrijeme vertikalnog transporta je od 9.00 do 16.00 časova.

Ona je navela da se krajem mjeseca na Jahorini očekuje veći priliv gostiju, zbog čega naglašava potrebu pravovremene rezervacije smješataja u jahorinskim hotelima.

Prema njenim riječima, hotel „Bistrica“ ima najpovoljniju ponudu jer cijena polupansiona u dvokrevetnoj sobi po osobi iznosi 66 KM, dok noćenje sa doručkom po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 56 KM.

„Hotel ‘Bistrica’ ima i specijalnu ponudu za svoje goste, ali i oni koji to nisu. Za 15 KM mogu ručati i iskoristiti bazen i teretanu“, rekla je Lizdekova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare