„Jahorina ultra trejl“ 25. i 26. jula

0

Međunarodna trka „Jahorina ultra trejl“ biće održana 25. i 26. jula, prvi put u organizaciji Olimpijskog centra „Jahorina“.

Takmičari će ove godine moći da se oprobaju u četiri trke različite dužine – ultra, maksi, midi i mini trejl.

„Mini-trejl je 14 KM duga staza, idealna za brze trkače, ali i za početnike u trejl trčanju. Midi je od ove godine dužine 23 KM i prava je poslastica za ljubitelje trčanja u prirodi koji žele izazov, a njegovi finišeri dobijaju jedan ITRA bod“, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

U saopštenju je navedeno da je maksi-trejl dužine 49 KM i ona je za brze ultraše ili one koji će prvi put probati format ultre jer nema mnogo uspona i nije preteška, a nosi dva ITRA boda.

„Ultra trejl je, sa dužinom od 88 KM, za iskusne trkače i nudi slijed različitih cjelina zbog kojih nema monotonije na stazi i koje dodatno intenziviraju doživljaj trke. Finišeri dobijaju četiri ITRA boda“, navedeno je u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ ističu da je šesto izdanje omiljenog trejl takmičenja spremno i od ove godine, u novoj dimenziji, obećava odličnu organizaciju i mnogobrojne novitete, a svi učesnici biće u prilici da prisustvuju predavanju jednog od najpoznatijih svjetskih trejl trkača – Jovice Spajića.

Za smještaj učesnika ove godine zadužen je hotel „Vučko“ na Jahorini, koji će omogućiti udobnost i komfor za sve učesnike po posebnim cijenama i uslovima prilagođenim trkačkim potrebama.

Prijave za šesto izdanje trke moguće su posredstvom linka /stotinka.hr/hrv/utrka/3638/prijava_na_utrku/, a sve učesnike očekuje vrijedan startni paket u kojem, osim kvalitetne tehničke majice, dobijaju vrijedan poklon organizatora i vaučere za hranu i piće, te vožnju ljetnim atrakcijama na Jahorini.

U Olimpijskom centru „Jahorina“ pripremili su za ovu ljetnu sezonu adrenalinski paket za posjetioce svih uzrasta, a učesnicima „Jahorina ultra trejl“ preporučuju da dođu sa porodicom ili prijateljima i iskuse sve čari ljeta na planini.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare