Jahorina: Sutra berza turizma „U susret zimi 2011/2012“

0

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Vinko Radovanović otvoriće sutra na Jahorini berzu turizma i ugostiteljstva „U susret zimi 2011/2012“ i početak zimske turističke sezone, rekao je Srni direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Savo Kovač.
Kovač je rekao da je za ovogodišnju berzu zainteresovan veliki broj kako agencija, turističkih radnika i ugostitelja, tako i proizvođača opreme, hrane i pića.

„Berza je prilika da se na jednom mjestu sretnu predstavnici turoperatora, turističkih agencija, hotelijeri, proizvođači i distributeri hrane i pića, opreme za ugostiteljstvo i turistički radnici, te uz razmjenu iskustava, sklope poslovne aranžmane za predstojeću zimsku turističku sezonu“, naglasio je on.

Prema njegovim riječima, nakon berze se očekuje snijeg, tako da smatraju da su u pravo vrijeme organizovali ovu manifestaciju.

Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo, Olimpijski centar „Jahorina“ i Udruženje hotelijera „Jahorina“, uz podršku Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, grada Istočno Sarajevo i opština u sastavu grada, petnaesti put zaredom organizuju ovu turističku manifestaciju.

U okviru manifestacije biće dodijeljena priznanja „Srebrna pahuljica“ zaslužnima za razvoj turizma, a olimpijcima 18 sezonskih ski karata.

Kovač je naglasio da će gosti moći da vide i prezentaciju turističke ponude grada Istočno Sarajevo i Jahorine, Olimpijskog centra Jahorina, kao i ponudu proizvođača i dobavljača hrane, pića i ugostiteljske opreme iz regije.

U hotelu „Bistrica“ biće upriličena izložba slika likovne kolonije Ekološke sekcije Osnovne škole „Pale“.


(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare