Jahorina predstavljena na sajmu turizma u Pragu

0

Turistička organizacija Republike Srpske predstavila je na 22. Međunarodnom sajmu turizma „Holidej vorld“ /Holiday World/ u Pragu kompletnu turističku ponudu Republike Srpske.


„Na sajmovima koji se održavaju u januaru, februaru i martu predstavlja se najviše ljetna turistička ponuda, pa su tako u prvom planu bili avanturistički sadržaji, ponuda banjskih centara u Srpskoj, kao i gradskih centara – Trebinja, Banjaluke, Višegrada, Bijeljine“, rekla je Srni portparol Turističke organizacije Srpske Branka Mihajlović.

Prema njenim riječima, na sajmu u Pragu predstavljeni su i zimski centri, u prvom redu Jahorina.

Mihajlovićeva je istakla da je Turistička organizacija Republike Srpske, kao i prethodnih godina, realizovao učešće na sajmu u saradnji sa Ustečkom regijom iz Češke, sa kojom je Vlada Republike Srpske potpisala sporazum o saradnji 2010. godine.

Na manifestaciji u Pragu turistički štand Srpske posjetio je i Pavel Trajan sa instituta u Pragu, član tima za izradu turističke brošure Republike Srpske na češkom jeziku, koji je potvrdio dolazak na Sajam turizma u Bijeljini u aprilu.

Štand sa turističkom ponudom Republike Srpske u Pragu posjetio je i ambasador BiH u Češkoj Nedeljko Bilić sa saradnicima, koji je obećao podršku za projekte čiji je cilj jačanje saradnje Češke i BiH.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare