Jahorina: Održano takmičenje u veleslalomu, danas na programu slalom

0

Na Otvorenom prvenstvu Republike Srpske na Jahorini juče je održano takmičenje u veleslalomu, a danas će učesnici skijati u disciplini slalom, saopštio je organizator takmičenja Smučarski savez Srpske.

Prvo mjesto u kategoriji do osam godina u ženskoj konkurenciji osvojila je Mara Brezo, a u muškoj Risto Jugović, oboje iz Smučarskog kluba “Pale”.

Prvo mjesto u kategoriji do 10 godina u ženskoj konkurenciji osvojila je Jana Bojanić, a u muškoj Andrej Filipović, oboje iz Smučarsko-planinarskog društva /SPD/ “Jahorina”, dok su u kategoriji do 12 godina prvo mjesto osvojili Milica Kovačević iz SPD “Jahorina” i Marko Lukić iz Smučarskog kluba “Igrišta”.

Pobjednici u kategoriji do 14 godina su Teodora Filipović i Milivoje Mačar, a u kategoriji do 16 godina Nikolina Dragoljević i Strahinja Arnaut, svi iz SPD “Jahorina”.

Otvoreno prvenstvo Republike Srpske u alpskom skijanju posljednje je takmičenje u ovoj sezoni u kalendaru takmičenja Kupa BiH u alpskom skijanju i otvorenog je tipa.

Ovo je najmasovnije takmičenje u svim skijaškim disciplinama koje se održava u BiH, s obzirom na to da na njemu tradicionalno učestvuju svi takmičari registrovani u BiH, ali i takmičari iz zemalja okruženja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments