Jahorina: Objavljen identitet mladog Slovenca, uzrok smrti za nekoliko dana

0

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Jasmin Šoše izjavio je Srni da će tek za nekoliko dana biti poznat uzrok smrti mladog Slovenca, koji je preminuo juče na Jahorini.

Šoše je naveo da je riječ o državljaninu Slovenije Matiji Berdajsu, rođenom 4. februara 1988. godine iz Begunje na Gorenjskem.

„U toku je obdukcija tijela i tek nakon vještačenja uzoraka koji će biti uzeti sa sigurnošću će se znati šta je bio pravi uzrok smrti. Taj proces se ne odvija brzo, jer u više ustanova moraju biti izvršene brojne analize“, rekao je Šoše.

Jahorina: Slovenac preminuo u šetnji, čeka se obdukcija

Na Jahorini preminuo mladić iz Slovenije

Pripadnici Gorske službe spasavanja Jahorina juče su pored skijaške staze na Jahorini pronašli mladića u besvjesnom stanju. Uprkos brzoj medicinskoj intervenciji i više pokušaja reanimacije, mladić je preminuo.

U Domu zdravlja na Palama juče je potvrđeno Srni da je mladić dovezen mrtav, te da će uzrok smrti biti poznat nakon izvršene obdukcije.

Policijskoj stanici Pale prijavljeno je juče da su pripadnici Gorske službe spašavanja Jahorina u Dom zdravlja Pale dovezli slovenačkog državljanina M.B. kome je pozlilo na ski stazi „Ogorjelica 2“.

Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo saopštio je da je dežurni ljekar Doma zdravlja Pale obavijestio policijske službenike da dovezeno lice nije davalo znakove života.

Tokom razgovora sa svjedocima, koji su se nalazili u društvu sa preminulim, policijski službenici saznali su da se on žalio na bolove u grlu, te da mu je pozlilo na skijaškoj stazi, gdje je i pao.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare