Jahorina na listi neobičnih skijaških destinacija

0

Britanski portal „Biznis insajder“ uvrstio je Jahorinu među 17 neobičnih skijaških destinacija za koje se malo zna, a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Britanski portal ističe blizinu sarajevskog aerodroma, te samog grada Sarajeva kao dodatnu prednost, inostrane goste koji se najčešće odlučuju da pored skijanja iskoriste priliku i da otkriju istorijsko blago glavnog grada BiH.

„U direktnom kontaktu sa gostima saznajemo da mnogi od njih donose odluku da provedu godišnji odmor na našoj olimpijskoj planini upravo nakon što pročitaju preporuke svjetskih portala za izbor skijališta“, navodi se u saopštenju Olimpijskog centra „Jahorina“.

Atraktivne ski-staze, moderan vertikalni transport, odlična hotelska ponuda, zadovoljavajući odnos cijene i kvaliteta, kako smještaja, tako i ski-karata, te gostoprimstvo našeg naroda prednosti su Jahorine i razlog dolaska najvećeg broj posjetilaca.

U saopštenju se ističe da ovakva priznanja daju dodatnu obavezu da turistička ponuda ovog centra bude upotpunjena i učinjeni maksimalni napori da očekivanja inostranih gostiju budu ispunjena prilikom dolaska na ovu olimpijsku planinu.

Osim Jahorine, britanski portal predstavio je skijališta u Škotskoj, Sloveniji, Libanu, Iranu, Švedskoj, Avganistanu, Kazahstanu, Sjevernoj Koreji, Južnoj Koreji, Indiji, Japanu, Pakistanu, Australiji, Novom Zelandu i Antartiku.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare