Jahorina dobija svoj EXIT u vidu „Adrenalin di džej fest“

0

Na Jahorini će od 16. do 18. marta biti održan prvi festival elektronske muzike „Adrenalin di džej fest“ (Adrenaline DJ Fest), najavljeno je na promociji festivala organizovanoj na štandu Republike Srpske na 34. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.
„Festival će se održati ispred Hotela `Bistrica` na Jahorini i predstavljaće veliku smotru mladih afirmisanih i manje afirmisanih ljudi iz svijeta elektronske muzike“, najavio je jedan od organizatora Đorđe Đurđević.

Posjetioci će tokom trajanja festivala moći, uz specijalni popust od 50 odsto na ski pas, da uživaju na terenima za snoubord i u raftingu na snijegu.

Prvog dana festivala biće održano takmičenje di džejeva iz BiH, a nagradni fond je 8.000 konvertibilnih maraka. Drugi dan festivala biće revijalnog tipa sa gostom iznenađenja.

Interesovanje za posjetu festivalu već su iskazali mladi iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Veb sajt festivala je www.djscenabih.com.

Festival organizuje Turistička agencija „Gajdlajn“ iz Banjaluke, uz podršku Vlade Republike Srpske, opštine Pale, Turističke organizacije Republike Srpske i Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo. Medijski pokrovitelj je Radio-televizija Republike Srpske.

Promociji na štandu Republike Srpske prisustvovala je i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Gorana Zlatković, direktor Predstavništva RS u Beogradu Mlađen Cicović, direktor Turističke organizacije RS Tihomir Ljubojević, direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Savo Kovač i brojni posjetioci.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare