LJetnja sezona u Olimpijskom centru „Jahorina“ počeće festivalom „Jahorina 365 fest“, koji će na ovoj planini biti održan od 29. juna do 1. jula, u skladu sa planovima o organizovanju turističkih sadržaja tokom cijele godine.

Festival će, tokom tri dana, predstavljati spoj zabavnih i sportskih manifestacija – od koncerata i di-džej žurki, biciklističkih trka i takmičenja, do trka u štiklama, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Tokom cijele ljetnje sezone, posjetiocima će biti omogućeno da uživaju u panoramskoj vožnji šestosjedom, šetnji i vožnji bicikala, te spuštanju tjubing stazom.

U Olimpijskom centru „Jahorina“ već su ugovorili veliki broj priprema sportista i kongresa, a potrudiće se da budu domaćini i mnogim promocijama.

Uporedo sa pripremama za ljetnju sezonu, u Olimpijskom centru rade i na pripremi sljedeće zimske sezone, pa su u toku radovi na polaganju cijevi za sistem vještačkog osnježivanja i do sad je položeno preko 600 metara.

Prošle nedjelje je Olimpijski centar na 51. Međunarodnom ski-kongresu u Grčkoj, na kojem je učestvovalo 1.100 predstavnika iz 80 različitih zemalja svijeta, predstavio ovu olimpijsku ljepoticu u najboljem svjetlu i konkurisao za dovođenje Evropa kupa na Jahorinu.

„Svima smo predočili da, osim prelijepe planine, sjajnih hotela, odličnih ljudi i dobrih domaćina, imamo najveću želju da dovedemo Evropa kup na Jahorinu“, istakli su iz Olimpijskog centra „Jahorina“

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare