Izvršiti obaveze u vezi sa boračkom zgradom u Vojkovićima

0

ISTOČNO SARAJEVO – Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske apelovalo je na opštinu Istočna Ilidža da okonča svoj dio obaveza u vezi sa priključcima za infrastrukturu na zgradi za 14 porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida u Vojkovićima, za čiji izgradnju je Ministarstvo izdvojilo 688.000 KM.

Ova stambena zgrada izgrađena je u maju 2012. godine, ali priključci na infrastrukturnu mrežu nisu bili na vrijeme završeni, iako se Ugovorom o kupovini stambenih jedinica opština Istočna Ilidža obavezala da će ih obezbjediti i izdati upotrebnu dozvolu, saopšteno je iz resornog ministarstva.

U Ministarstvu navode da opština Istočna Ilidža još nije okončala svoj dio obaveza i pored više kontakata sa opštinskom komisijom za stambeno zbrinjavanje, telefonskih razgovora i pismenih urgencija načelniku opštine.

Navedenim ponašanjem opštine Istočna Ilidža najviše je oštećeno 14 lica koja se nalaze na rang listi za stambeno zbrinjavanje porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida, navodi se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare