Izvještaj protiv pet lica zbog lomljenja stolica na stadionu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijela izvještaj protiv pet lica zbog sumnje da su lomila staklene portale i stolice na tribinama stadiona Fudbalskog kluba /FK/ „Slavija“, čime su počinila krivično djelo oštećenja tuđe stvari.
Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da su Okružnom tužilaštvu juče podneseni izvještaji protiv lica čiji su inicijali D.K, B.K, S.P, D.M. i D.R.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo je 8. novembra prijavljeno da na stadionu FK „Slavija“ više nepoznatih lica lomi staklene portale i stolice na tribinama.

Odmah nakon prijave, policija je izašla na lice mjesta, ali nije zatekla izvršioce navedenog krivičnog djela.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, izvršen je uviđaj i konstatovano je da su nepoznata lica polomila vakumirano staklo na VIP loži, staklo na ulaznim vratima svlačionice, plastične zaštite na kabinama, te polomila i sa tribina na teren bacila 106 stolica.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela mogu dovesti navedena lica koja su nakon hapšenja u potpunosti priznala izvršenje krivičnog djela koje im se stavlja na teret.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare