Izvještaj protiv četiri lica zbog obmane pri dobijanju kredita

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policijska uprava Istočno Sarajevo dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv četiri lica zbog osnova sumnje da su počinila krivična djela falsifikovanje ili uništavanje službene isprave i obmana pri dobijanju kredita.

Izvještaj je podnesen protiv odgovornog lica preduzeća iz Istočnog Sarajeva čiji su inicijali D.V /64/ iz Istočnog Starog Grada, E.M. /38/ iz Sarajeva, A.V. /36/ iz Bijeljine i B.O. /39/ iz Istočnog Starog Grada, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Lice čiji su inicijali D.V. se sumnjiči da je kao odgovorno lice preduzeća iz Istočnog Sarajeva u službenu dokumentaciju tog preduzeća i u zahtjeve za kredit banke iz Sarajeva za lica E.M, A.B. i B.O. unio neistinite podatke, potpisao i ovjerio pečatom, čime je počinio krivično djelo falsifikovanje ili uništavanje službene isprave.

Lica čiji su inicijali E.M, A.B. i B.O. osumnjičena su da su upotrijebila falsifikovane isprave kao prave i davaocu kredita, radi dobijanja kredita, dali neistinite podatke, čime su počinili krivična djela.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments