Izvedena pozorišna predstava povodom 20 godina uspješnog rada

0

ISTOČNO SARAJEVO – Kompanija „Mikrofin“ organizovala je za građane Istočnog Novog Sarajeva predstavu „Celo telo tu me boli“ u izvođenju Gradskog pozorišta „Jazavac“ iz Banjaluke, povodom 20 godina uspješnog poslovanja.


Predstava u režiji Nikole Pejakovića, koja se na komičan način bavi našim društvom i prikazuje sudar dva svijeta u apsurdnoj svakodnevici, koja nameće i potencira iskrivljene vrijednosti, izvedena je sinoć u Domu kulture Istočno Novo Sarajevo, saopšteno je iz „Mikrofina“.

Šef sarajevske Filijale „Mikrofina“ Adnan Hajdarević rekao je da je, u okviru obilježavanja 20. rođendana, ova kompanija sponzorisala gostovanje Gradskog pozorišta „Jazavac“ iz Banjaluke, te organizovala prijem za svoje dugogodišnje klijente.

„Ove godine namjeravamo da poklonimo nešto svim gradovima u kojima smo najduže prisutni putem brojnih donacija, predstava i koncerata“, naveo je on.

Glumac LJubiša Savanović rekao je da ovo pozorište sa velikom radošću nastavlja saradnju sa kompanijom „Mikrofin“, koja je bila uz njih u trenucima kada je opstanak „Jazavca“ bio u pitanju.

„Uz njihovu pomoć smo preživjeli i nastavili sa radom. Predstavu `Celo telo tu me boli` igramo 76. put i veliko nam je zadovoljstvo igrati pred publikom u Istočnom Sarajevu, kao i to što ćemo obradovati publiku u još nekoliko gradova u BiH“, kaže on.

„Mikrofin“ je lider na tržištu mikrofinansija u BiH. Ova društveno odgovorna kompanija prepoznatljiva je i kao zanačajan pokrovitelj kulturnog života u svim gradovima u kojima posluje.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare