Izuzetni rezultati zvorničkih džudista

0

ZVORNIK – Sportisti DŽudo kluba „Srpski soko“ iz Zvornika ostvarili su izuzetne sportske rezultate u Laktašima na Prvenstvu Republike Srpske za sve uzrasne kategorije, saopšteno je iz zvorničke Gradske uprave.
U sveukupnom plasmanu Klub je zauzeo drugo mjesto, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Rajko Mirković osvojio zlatnu medalju, Jelena Bečanović srebro, a bronzu Vasilije Vujičić, Borisav Mirković, Vukašin Mišić i Verica Vrlješ.

DŽudo klub „Srpski soko“ dobio je i pehar za sveukupnog pobjednika u konkurenciji 850 takmičara iz 61 kluba, a osim pojedinačnih rezultata proglašen je za najbolji u konkurencijama poletaraca, poletarki i starijih pionirki.

Predsjednik i sportski direktor Kluba Dragan Božović i Ognjen Pavlović izrazili su zadovoljstvo zbog postignutih rezultata dodajući da, pored maksimalnog zalaganja takmičara na turniru, sve ovo ne bi bilo moguće bez dobre organizacije trenera Dalibora Boškovića, Daneta Pepića, Vojislava Tokanovića, Suzane Damjanović, Igora Kikića, Đorđa Jokića i uprave Kluba.

Pavlović kaže da raduje činjenica da je na seniorskom Prvenstvu nastupilo više takmičara nego prošle godine, a više takmičara nastupiće i na kadetskim i juniorskim prvenstvima.

Božović je napomenuo da su ovo, kao i prethodno takmičenje u Novom Sadu, te naredni turniri priprema za ovogodišnja republička i državna prvenstva u svim uzrasnim kategorijama i podsjetio da je takmičenje održano prošlog vikenda u Laktašima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare