Izmišljena priča o saksiji sa marihuanom

0

MILIĆI – Direktor Osnovne škole „Aleksa Jakšić“ u Milićima Jovan Zekić demantovao je danas da je učiteljica u jednoj područnoj školi u ovoj opštini za 8. mart od učenika na poklon dobila saksiju marihuane, što je objavljeno na nekoliko federalnih internet portala.

„Ko je tu informaciju plasirao i šta je želio da postigne sa tom neslanom šalom ne znam, ali se ovdje očigledno radi o zloj namjeri da se nanese šteta ugledu škole“, rekao je Zekić Srni i dodao da namjerava da slučaj prijavi policiji.

On je naveo da su, nakon što se ova vijest pojavila na internet portalima, obavljene detaljne provjere u svim područnim školama na teritoriji Milića, koje su pod jurisdikcijom centralne osnovne škole.

Zekić kaže da u područnim škola nema učiteljice čiji su inicijali D.M. niti učenika drugog razreda čiji su inicijali P.L., kao ni čistačice Vojne Cvjetinović, kako je to objavljeno u tekstu na federalnim portalima.

„Na školu je bez razloga bačena ljaga. Činjenica je da se danas internetom svi koriste i mogu tamo da napišu šta hoće, izmisle mnoge stvari, ali problem je kada takvu laž prenesu internet portali, koji ne provjere da li je to tačno“, rekao je Zekić.

U Policijskoj stanici Milići kažu da nije bilo nikavih prijava policiji u vezi sa ovim slučajem, te da su i oni o tome saznali čitajući portale.

Nekoliko federalnih portala juče objavilo da je u jednoj područnoj osnovnoj školi u opštini Milići učiteljica čiji su inicijali D.M. za 8. mart od učenika drugog razreda čiji su inicijali P.L. na poklon dobila saksiju marihuane.

U tekstu se navodi da je učiteljica saksiju sa ostalim poklonima odložila u hodnik, te da je čistačica Vojna Cvjetinović primijetila da je riječ o marihuani. Policija je, ističe se u tekstu, ispitala dječaka koji je učiteljici poklonio sakciju sa marihuanom.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare