Izlagači iz Bijeljine, Brčkog i Zvornika

0

ZVORNIK – U Zvorniku je danas, u okviru „Zvorničkog ljeta 2015“, održana treća izložbeno-prodajna „Etno tržnica“ koja je okupila 20 izlagača iz Zvornika, Bijeljine i Brčkog.
Predstavnik zvorničke Turističke organizacije LJiljana Toholj rekla je novinarima da je riječ o izlagačima koji kontinuirano sarađuju sa ovom organizacijom, te izlagačima-gostima iz još dva grada.

„Na štandovima se može pronaći ručno rađen nakit, radovi rađeni dekupažom, heklani i vezeni radovi, radovi na staklu, pletene korpe, imamo i proizvođača meda na čijem štandu se može i probati med“, rekla je Toholjeva.

Ona je istakla da su zadovoljni odzivom izlagača, ali i da svake godine ova manifestacija po masovnosti treba da prevaziđe prethodnu.

Prema njenim riječima, ovo je nešto čime Turistička organizacija želi da predstavi sve ono što se nekad radilo, ali se i danas u nekoj verziji modernizovalo, pa imamo spoj i tradicije i neke inovacije.

„`Etno tržnicom` njegujemo našu kulturu i sve ono što nas obilježava i zbližava, a, sa druge strane, to stavljamo u kalup nečeg modernog i prilagođavamo današnjim potrebama“, istakla je Toholjeva.

Organizator „Etno tržnice“ je Turistička organizacija opštine Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare