Izgradnja i rekonstrukcija distributivnih cjevovoda

1

Na Palama je u toku izgradnja 900 metara distributivnog cjevovoda profila 110 milimetara, za šta kompletna sredstva obezbjeđuje preduzeće „Vodovod i kanalizacija“.

Realizacijom ovog projekta biće izvršeno prespajanje priključaka 90 domaćinstava u ulicama Beogradska i Jovana Dučića u naselju Luke jedan.

„Priključenjem ovog cjevovoda na novoizgrađeni cjevovod niske zone biće izvršeno zoniranje naselja sa pritiscima u mreži do šest bara“, saopšteno je iz preduzeća.

U saopštenju dodaju da je u toku i rekonstrukcija distributivnog cjevovoda, profila 160 milimetara, dužine 90 metara u Ulici Nikole Tesle.

Ovi radovi prethode radovima na rekonstrukciji ulice, a izvođač i finansijer je preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Lijepa je ovo rabota Vodvoda u cilju kvalitetnog snabdjevanja građana vodom. Ali kada će biti saniran pustoš koji su ostavili iza sebe, prekopane ulice, nezatrpani šančevi puni vode, pravo ruglo. Valjda imaju još novca da asfaltiraju prekopane ulice a ne onako samo šljunak koji se sliježe i ostaju rupe. Pa i valjak bi imao posla, da zatrpane šančeve malo utabaju i uvaljaju da ne liči na iskopane grobove. Ružna slika poslije ovih radova, ili se čeka neko bolje vrijeme pa onako do zime, da snijeg zatrpa ovu „ljepotu“ od urađenog posla.