Izborna skupština FK „Romanija“

0

Sutra će u prostorijama Skupštine opštine Pale u 18 ćasova biti održana Izborna skupština Fudbalskog kluba Romanija.

Dnevni red:

– Finansijski izvještaj FK Romanija Pale, sačinjen od strane ovlašćenih revizora i sudskog vještaka;

– Izbor predsjednika i potpredsjednika Skupštine FK Romanija;

– Izbor predsjednika FK Romanija;

– Razno.

Fudbalski klub Romanija se trenutno nalazi u procesu konsolidacije, rješavanja pitanja dugovanja i izbora nove uprave. Nakon niza zasjedanja Skupštine fudbalskog kluba, mnogo pitanja je riješeno i iskristalisano. Najveći problem su predstavljali i predstavljaju visoki dugovi (oko 77.000 KM), koje je protekla uprava ostavila iza sebe. Privremeno predsjedništvo i komisija koja je formirana na skupštini je u proteklom periodu radila na raščišćavanju situacije i prikupljanju informacija.

Nakon istupanja iz lige i velike krize koja je zadesila klub, po svemu sudeći naša Romanija neće dočekati sudbinu FK Glasinac, koji je zbog velikih dugova (preko 600.000 KM prema nekim navodima) promijenio ime.

Situacija u klubu je daleko od ružičaste, ali postoje naznake da bi se već u predstojećoj sezoni mogla pokrenuti ekipa za seniorsko takmičenje, koje Romaniju čeka u trećoj ligi sa -12 bodova. Naglasak će biti stavljen na rad sa mlađim kategorijama, a značajnu snagu nove seniorske ekipe bi sačinjavali igrači formirani u omladinskim selekcijama.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare