Из стана у Источном Новом Сарајеву украдена већа количина накита

0

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Непознато лице украло је већу количину накита, телефоне и таблет из стана у општини Источно Ново Сарајево.

Крађа у Спасовданској улици пријављена је синоћ, а о свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је рад на расвјетљавању и проналаску починиоца кривичног д‌јела тешка крађа, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Истог дана Полицијској станици Пале радник „Електродистрибуције“ Пале чији су иницијали А.Д. пријавио је да је лице Г.М, настањено у Улици Врело Миљацке, неовлаштено прикључено на електромрежу.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва и извршен је увиђај. У току је документовање предмета након чега ће тужилаштву против Г.М. бити достављен извјештај о почињеном кривичном д‌јелу крађа електричке енергије или топлотне енергије или природног гаса.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирана су два кривична д‌јела, јавни ред није нарушаван, а догодила се једна саобраћајна незгода.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare