Ivanović uručio zlatnik prvorođenoj bebi

0

ZVORNIK – Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović uručio je danas zlatnik prvorođenoj bebi u ovoj godini u porodilištu zvorničke bolnice.

Zlatnik je uručen LJubinki Klještan koja je pola sata nakon ponoći na svijet donijela dječaka Lazara.

Ističući da je ovo najljepši početak Nove godine, Ivanović je poželio puno zdravlja, sreće, radosti i Lazaru i njegovoj porodici.

On je rekao da Gradska uprava zajedno sa Vladom Republike Srpske neprekidno radi na poboljšanju uslova u porodilištu i vrtićima, u osnovnim i srednjim školama i visokoškolskim ustanovama u Zvorniku, sa željom da djeca i mladi svih uzrasta imaju odgovarajuće uslove za razvoj i učenje.

Ivanović je poželio da zaposleni u porodilištu imaju dosta posla, zahvalivši se na njihovim naporima i brizi o tek rođenoj djeci.

Direktor Bolnice Ivan Popović rekao je da je LJubinka Klještan, koja je rodila sina Lazara, zaposlena u zvorničkoj Bolnici na poslovima laboranta.

On je podsjetio da je u prošloj godini u porodilištu zvorničke bolnice rođena 501 beba i naglasio da se rukovodstvo Bolnice trudi da obezbijedi što bolje uslove za sve zaposlene, a samim tim i za pacijente Bolnice.

„Kompletno Odjeljenje ginekologije i akušerstva renovirano je i adaptirano, stvoreni su odlični uslovi za rad sa najnovijom savremenom opremom, zamijenjeni su svi kreveti, kao i sva medicinska i nemedicinska oprema“, rekao je Popović.

On je naveo da sve to prate i potrebni kadrovi i da Bolnica ima sedam ginekologa, od čega šest specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalistu za fertilitet i sterilitet, ljekara na specijalizaciji iz ginekologije, kao i 17 babica.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare