Istraga će utvrditi ko je prvi pucao

0

Jedno od dva lica, koja su učestvovala u pucnjavi tokom protekle noći na Sokocu imalo je dozvolu za nošenje oružja, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Ona je navela da će istragom biti utvrđeno ko je od njih dvojice prvi pucao.

Tešićeva je rekla da je istraga još u toku.

Na Sokocu su tokom protekle noći iz vatrenog oružja lakše povrijeđena lica čiji su inicijali B.T. /29/ i M.Č. /47/, rekla je Srni ranije Tešićeva.

Tešićeva je napomenula da su, prema prvim informacijama, jedno ili dva lica, na porodičnom skupu koristila vatreno oružje, pri čemu je došlo do nehotičnog povređivanja.

Ona je navela da je MUP Kantona Sarajevo oko 2.00 časa obavijestio CJB Istočno Sarajevo da su u Klinički centar Koševo primljena dva lica sa Sokoca sa prostrelnim ranama.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o zamjeniku načelnika opštine Sokolac Mirku Čoloviću i Bojanu Tošiću, koji je u petak imenovan za vršioca dužnosti direktora Šumskog gazdinstva „Romanija“ Sokolac.

Portparol Kliničkog centra Koševo Biljana Jandrić rekla je Srni da je protekle noći 45 minuta nakon ponoći primljen B.T sa prostrelnom ranom desne pete, nakon čega mu je rana obrađena, primio je zaštitu i pušten kući.

Jandrićeva je navela da M.Č. ima prostrelnu ranu lijeve potkoljenice i frakturu petog prsta šake.

Prema njenim riječima, njemu je predložena hospitalizacija, ali on je odbio i napustio Klinički centar.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare