Isidora Borovčanin Miss Jahorine za 2014. godinu

0

Večeras  je u Palama u SPC Peki održan izbor za Miss Jahorine za Miss Republike Srpske 2014. Titulu najljepše djevojke je ponijela Isidora Borovčanin iz Pala.

Žiri od sedam članova, koji su sačinjavale pripadnice ljepšeg pola je za prvu pratilju izabrao Nevenu Košarac, druga pratilja je Blaženka Klačar, Miss šarma je Tamara Mišić, Miss fotogeničnosti Sara Golijanin, Miss publike Jelena Borovčanin.

U takmičenju je nastupilo 14 djevojaka, koje su imale tri izlaska na pozornicu, a u pauzama programa posjetioce je zabavljao Igor Vukojević. U toku programa agencija ABC Models je organizovala modnu reviju, a djevojke su nosile modele Marine Kosorić.

Predsjednik direkcije za Miss BiH Ramiz Šadić je izjavio da je ovo takmičenje sve masovnije u smislu da se sve više djevojaka prijavljuje za izbor, kao i da je sve više publike koja prati izbor za Miss regije i Miss Republike Srpske.

Nova Miss Jahorine Isidora Borovčanin je izjavila da je zadovoljna izborom i da se nada da će joj ovaj izbor biti podstreh da ostane u svijetu mode.

“Konkurencija je zaista bila jaka, sve djevojke su bile lijepe na svoj način. Na kraju je eto odlukom žirija ipalo da ja nosim ovu lentu i jako sam zadovoljna zbog toga. Na izbor sam se prijavila na preporuku modne agencije. Nisam imala šta da izgubim, na kraju je eto sve isplao dobro i moji dalji planovi su vezani za modu”, izjavila je Isidora.

Izbor za Miss Jahorine je održan pod pokroviteljstvom Opštine Pale.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/miss-jahorine-2014/] width=[54] height=[54] title=[Miss Jahorine 2014] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments