Intenzivan nastavak ulaganja u narednoj godini

4

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da ovu lokalnu zajednicu tokom iduće godine očekuje intenzivan nastavak ulaganja – realizacija započetih infrastrukturnih projekata i pokretanje novih, usmjerenih na obezbjeđenje boljih uslova za život svih stanovnika.

„Sve ćemo uspjeti uz pomoć Vlade Republike Srpske i republičkih institucija“, naveo je Jugović na novogodišnjem prijemu.

On je istakao da će narednu godinu obilježiti gradnja kružnog toka kod Tržnog centra „Bartula“, završetak objekta Muzeja Republike Srpske, izgradnja trećeg objekta studentskih domova, gradskog parka, izmiještanje toplane, proširenje obdaništa i mnogo drugih infrastrukturnih projekata.

Jugović je naglasio da je velika potražnja za stanovima u ovoj opštini i da se trenutno gradi više od 200 stambenih jedinica.

„Možemo biti zadovoljni urađenim stvarima u ovoj godinu, zahvaljujući odbornicima, privrednicima, prijateljima, direktorima javnih i privatnih ustanova, a, prije svega, Vladi Republike Srpske i republičkim institucijama jer su prepoznali Sarajevsko-romanijsku regiju, opštinu Pale i Jahorinu kao potencijal u koji treba ulagati“, rekao je Jugović.

On je zvanicama iz društvenog, kulturnog, vjerskog i političkog života opštine, kao svim građanima Republike Srpske, među kojima je bio savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Boško Tomić poželio srećnu i uspješnu 2020. godinu.

Predsjednik Skupštine opštine Pale Siniša Lasica kaže da je počastvovan što se svečanom prijemu odazvao veliki broj prijatelja, privrednika, penzionera, bivših boraca, stanovnika, što pokazuje da se u ovoj godinu dobro radilo za opštinu i njene građane.

„Budžetom za iduću godinu u iznosu oko 15 miliona KM na kojem mogu da nam pozavide mnoge opštine, gradićemo i izgraditi Pale kako bi bile još ljepše“, naglasio je Lasica.

On je zahvalio medijima, odbornicima i vlastima za profesionalan rad, te poželio sugrađanima srećnu i uspješnu novu godinu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
4 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Vidjećemo! Polako s obećanje! Nemojte se vrući napiti hladne vode?

Planira li se tu izgradnja bazena u Palama?

Ama kakav bazen! Pa oni nisu u stanju očistiti šetalište ni trotoare, nego se od leda ne može mrdnutu!

Ništa bez kružnog toka.. 😀 bolje da se planira popravka semafora na Palama, nije da ima puno