Info štand u okviru projekta “Lokalna uprava za kvalitet života građana – faza 2”

0

Centri civilnih inicijativa (CCI) vas pozivaju na ulični štand koji će se održati na Palama u srijedu, 25.09.2013. godine u terminu od 14:00 do 16:00 časova na Gradskom trgu (kod zgrade Tom-a).

Ulični štand se organizuje u okviru projekta koji finansira Evropska unija “Lokalna uprava za kvalitet života građana – faza 2”, a povodom Sedmice građanskog učešća koja se obilježava širom Evrope od 22. do 29. septembra. Ovom prilikom građani i javnost će se, putem pripremljenog štampanog materijala, moći detaljnije upoznati sa rezultatima provedenog istraživanja o kvalitetu života u opštinama BiH.

Pored toga, biće otvorena i Knjiga prioriteta, u koju će posjetioci štanda moći upisati prioritete kojima bi lokalna uprava trebala da se bavi u narednom periodu u cilju povećanja kvaliteta života na lokalnom nivou.

Ulični štand na Palama je jedan od 14 planiranih štandova tokom Sedmice građanskog učešća, a opštine i gradovi održavanja ostalih štandova su: Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Novo Sarajevo, Bihać, Tuzla, Foča, Trebinje, Mostar, Široki Brijeg, Livno, Zenica i Travnik.
Pozivamo vas da u cilju informisanja javnosti ispratite ovaj događaj.

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments