Иконић: Највише пажње на сајму привукли Јахорина и Равна планина

1

Туристичка организација града Источно Сарајево имала је изузетно успјешан наступ на Међународном сајму туризма у Новом Саду на којем су највише пажње посјетилаца привукли Јахорина и Равна планина, рекао је Срни директор ове организације Игор Иконић.

Он је навео да су на Сајму акценат ставили на предстојећу зимску сезону, те да су представили хотеле, туристичке и бројне друге привредне субјекте.

Иконић је истакао да Туристичка организација промовише понуду путем друштвених мрежа и има одличну сарадњу са блогерима и инфлуенсерима, који имају велики број пратилаца на својим профилима, што ће омогућити долазак већег броја гостију на дестинације на подручју Источног Сарајева.

„Осим награде коју смо освојили, круна нашег наступа на Сајму јесте посјета нашем штанду свјетски познатих инфлуенсера, који су обећали да ће ускоро доћи у Источно Сарајево“, рекао је Иконић.

Сајам туризма у Новом Саду, који је одржан од 30. новембра до 2. децембра, традиционално привлачи велики број излагача и гостију.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

„круна нашег наступа на Сајму јесте посјета нашем штанду свјетски познатих инфлуенсера“
Господине Иконићу ако је то било круна вашег наступа зашто нисте споменули и захвалили се именом и презименом ниједном од тих свјетски познатих инфлуенсера?