Idealni uslovi za skijanje na Jahorini

0

Na Jahorini je u proteklih nekoliko dana palo više od 30 centimetara novog snijega, pa su uslovi skijanje idealni, saopšteno je iz Olimpijskog centra /OC/ Jahorina. Trenutna visina snijega na Jahorini je 150 centimetara, u pogonu su ski-liftovi, kao i dva nova šestosjeda koji su znatno poboljšali kvalitet na skijalištima. Naredih dana očekuju se nove snježne padavine, koje će produžiti skijašku sezonu. U hotelu „Bistrica“ od 16. januara pa sve do kraja sezone cijena polupansiona iznosi 30 evra. U saopštenju se podsjeća da Jahorini trenutno ima više od četiri hiljade ležaja, više od dvije hiljade u privatnim kućama za odmor, a ostalo je hotelski smještaj, apartmanski smještaj i moteli.

Kategorije smještaja su od srednje klase – tri zvjezdice, pa do superluksuznih hotela. Na Jahorini je na raspolaganju više od 25 kilometara staza za skijanje, a izbor staza je izuzetan, od onih za početnike, do staza za vrhunske skijaše, odnosno, takozvanih crnih staza.

„Imajući u vidu uz sve to i tradicionalnu gostoljubivost mislimo da će svi oni koji dođu na Jahorinu imati razloga za uživanje“, ističe se u saopštenju OC Jahorina.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare