I dalje traje pretres stana u Dabrobosanskoj ulici

0

ISTOČNO SARAJEVO – U stambenoj zgradi u Dabrobosanskoj ulici broj 19 u Istočnom Novom Sarajevu i dalje traje pretres stana u kojem je vjerovatno uhapšen bivši ministar unutrašnjih poslova takozvane Republike BiH Alija Delimustafić, javio je dopisnik Srne.
Ispred zgrade u kojoj se vrši pretres nalazi se jedno policijsko vozilo, kao i jedan pripadnik policije Republike Srpske.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović izjavila je ranije Srni da su u toku pretresi na šest lokacija na području Republike Srpske koje sprovode pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminilitet MUP-a Srpske u saradnji sa Centrom javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Miljanovićeva je rekla da su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske jutros, po nalogu federalnog Tužilaštva, lišili slobode tri lica na području Srpske.

Srna saznaje da je jedan od uhapšenih bivši ministar unutrašnjih poslova takozvane Republike BiH Alija Delimustafić. Delimustafić je lišen slobode na području Istočnog Sarajeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare