Humanitarno veče za Aleksandra i njegovu majku Milanku

0
Humanitarno veče za Aleksandra i njegovu majku Milanku

FOČA – Humanitarno veče pod nazivom „Za jednu posebnu majku“ posvećeno nepokretnom Aleksandru Milutinoviću i njegovoj majci koja dvije decenije brine o njemu, biće organizovano u utorak, 6. marta u Foči.

Humanitarno veče, u susret 8. martu – Danu žena, organizuje Centar za socijalni rad Foča u saradnji sa osnovnim školama „Sveti Sava“ i „Veselin Masleša“, Osnovnom muzičkom i Srednjom bogoslovskom školom, kao i Kulturno-umjetničkim društvom „Foča“.

Humanitarno veče biće održano u sali Gradskog pozorišta, a prihod od prodatih ulaznica namijenjen je porodici tridesetosmogodišnjeg Aleksandra Milutinovića iz Foče, koji je već dvije decenije nepokretan i bez sposobnosti govora.

Centar za socijalni na ovaj način želi da Aleksandru nabavi ortopedsko pomagalo za vertikalizaciju, ali i da pruži podršku njegovim roditeljima, posebno majci Milanki koja svakodnevno brine o nepokretnom sinu.

Aleksandar je nepokretan od 18. godine, kada je nesrećnim slučajem teško ranjen u glavu.

Humanitarno veče, u okviru kojeg će učenici fočanskih škola i folkloraši prirediti bogat kulturno-umjetnički program, počeće u 18.00 časova, a ulaz je tri KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments