Humanitarci jači od kiše

0

U utorak 27.05. na terenima CS Koran je održano kulturno zabavno veče humanitarnog karaktera. Uprkos kiši koja je poremetila organizaciju, organizatori su zadovoljni kako je sve proteklo.

Prikupljeno je 724,60 KM, a prikupljeni novac će ići za pomoć ugroženima od poplava.

Početak manifestacije je kasnio zbog kiše, a čim su se padavine umanjile, na sceni je nastupilo Studentsko pozorište Pale.

Nakon toga pažnju su imali bendovi Vis club i Radias, a nakon njih „zumba“ uz Biljanu Pandurević.

„Prije svega željela bih da se zahvalim svima koji su ostali uprkos kiši. Posebno smo zahvalni našim fenomenalnim učesnicima“, izjavila je Andrea Bučevac jedan od organizatora večeri.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/humanitarno-vece-27-05-2014/] width=[54] height=[54] title=[Humanitarno veče 27.05.2014] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}


Realizovana akcija učenika, roditelja i nastavnika OŠ Srbija „Djeca za djecu“

Akcija prikupljanja pomoći koja je pokrenuta u Osnovnoj školi „Srbija“ pod nazivom „Djeca za djecu“ ovih dana je dala rezultate.

Prikupljena sredstva koja su donirali učenici, roditelji i nastavnici OŠ Srbija su prebačeni u OO Crvenog krsta Pale.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/djeca-za-djecu-26-05-2014/] width=[54] height=[54] title=[OŠ Srbija „Djeca za djecu“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare