Humana akcija: Pomozimo Žarku Bojiću

0

Naš sugrađanin Žarko Bojić je rođen 1979. godine u Sarajevu, a od 1996. godine živi sa majkom Radojkom na Palama. Žarko je 2004. godine obolio od Birgerove bolesti pa mu je desna noga amputirana, a 2008. godine i lijeva. Žarko i njegova majka žive kao podstanari u malom stanu na Lukama. Žarko se prije tri godine zaposlio kao portir u Komunalnom AD na Palama, a posljednju godinu je na bolovanju. On i njegova majka žive od njegove umanjene plate 300 KM, koju Žarko dobija od Komunalnog. Trenutno Žarkov najveći problem je rješavanje njegovog stambenog pitanja.

On i njegova majka trenutno plaćaju kiriju od 150 KM, što im dodatno otežava egzistenciju. Dvije male prostorije u kojima živi su neprilagođene za njegove potrebe i kolica koja koristi. Uz pomoć dobrih ljudi i na inicijativu prijatelja, Žarko se nada da će uskoro riješiti svoje stambeno pitanje.

Ovim putem pozivamo i molimo sva pravna i fizička lica da se uključe u akciju i da zajedničkim snagama pokušamo sakupiti sredstva za kupovinu malog stana u centru Pala koji će biti prilagođen Žarkovim potrebama. Žarko i njegova majka su otvorili žiro račune na koje se mogu uplatiti određena sredstva, a svakako da su dobrodošli i drugi vidovi pomoći. U narednim danima na šalterima banaka u Palama i u I.Sarajevu će se naći primjer-uplatnice koje će vam pomoći da izvršite uplatu i na taj način pomognete porodicu Bojić.

Žiro račun:

555-002-83158310-66    (Žarko Bojić) – Nova Banka AD Bijeljina

Devizni račun za uplate iz inostranstva:

555-260-10046108-46     (Radojka Bojić) – Nova Banka AD Bijeljina

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare