Hotel „Termag“ ljetnim sadržajima promoviše Jahorinu

0

Predstavnici hotela „Termag“ na Jahorini danas su na konferenciji za medije predstavili sadržaje za ljetnu sezonu, s ciljem promocije Jahorine, koja je i u ljetnim mjesecima izuzetno poželjna turistička destinacija.

Marketing menadžer hotela Nemanja Vučetić rekao je da je za sve goste koji odluče da ljetni odmor provedu u hotelu „Termag“ napravljena posebna ljetna akcija sa 40 odsto popusta na usluge smještaja.

On je naveo da će akcija pod nazivom „Promo ljeto“, tokom koje će gosti po sniženim cijenama moći da borave u „Termag“ hotelu, trajati od jula do oktobra.

„Iza nas je veoma uspješna zimska sezona i trenutno ulažemo velike napore da i ljeto bude isto tako uspješno i da našim gostima ponudimo što bolji sadržaj“, rekao je Vučetić, koji je zahvalio predstavnicima medija za podršku u afirmaciji olimpijske ljepotice Jahorine.

On je rekao da godinama unazad hotel „Termag“ radi i na razvijanju posebnih paket-aranžmana, te gostima nudi širok izbor kao što su porodični paket, rileks, romantični, i oni su kombinacija usluge smještaja i ostalih sadržaja hotela.

Vučetić dodaje da nude i velnes i spa, vožnje bicikala, kvadova, planinske šetnje koji su koncipirani tako da se kupovinom paketa za vlastiti novac dobija maksimalna vrijednost u odnosu na uloženo jer su paketi jeftiniji nego da se svaka usluga plaća posebno.

Sve aktivnosti vođene su upravo time da posjetilac, turista „pokloni vrijeme sebi“ i kvalitetno provede odmor na planini.

Vučetić poručuje da im je velika želja da na Jahorinu privuku što veći broj dnevnih gostiju, prvenstveno iz gradskih sredina, te su zbog toga osmislili tematske vikende tokom jula i avgusta koje će, osim za odrasle, biti namijenjeni i za djecu.

Za 16. jul hotel „Termag“ organizovaće treći sportski događaj pod nazivom „Termag mountin bajk maraton“ namijenjen rekreativcima i amaterima, koji je uvršten u zvanični kalendar Biciklističkog saveza BiH i biće bodovan kao državno prvenstvo.

Vučetić poručuje da je ljeto puno različitih događaja za svačiji ukus, što Jahorinu i „Termag“ čini nezaobilaznom destinacijom.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare