Hitovi za pamćenje začinili „OK Fest“

0

FOČA – Treći i završni dan festivala za mlade „OK Fest“ (sinoć) su obilježili nastupi grupa „Električni orgazam“, „Darkwood Dub“ i „Hladno pivo“.

U dnevnom programu OK Festa nastupili bend „Štrajk“ i beogradska grupa „Ničim izazvan“, koja je rasplesala publiku u „OK kampu“ i zagrijala ih za završnicu festivala.

U toku trajanja festivala u saradnji sa Operacijom Kino i Sarajevo Film festivalom u Cinema zoni prikazana su tri filmska ostvarenja: „Divlje priče“, „Golub sjedi na grani razmišljajući o postojanju“ i „Mostovi Sarajeva“. U sklopu dnevnog programa festivala organizovane su i panel diskusije gdje je jedna od tema bila i „Omladinski turizam- primarni turistički proizvod regiona“. Posjetioci su mogli da uživaju i u čarima rafitnga na rijeci Tari, te u planinarenju do Trnovačkog jezera.

U trodnevnoj avanturi sa publikom su se družili regionalni izvođači: „Elemental“, „Eyesburn“, „Bad Copy“, „Darkwood Dub“, „Hladno pivo“, „Električni orgazam“, „Brkovi“, „Zabranjeno pušenje“. Pred nastupe pomenutih zvijezda posjetioce su zabavljali mladi autorski bendovi „Shanghai Street Fight“, „Pajperov smijeh“, „Alexandrija“, „Margine“, „M.O.B.S“, dok su za dnevni muzički program bili zaduženi „DJ Sassja“, bend „Ničim izazvan“, „DJ Soul“, „Štrajk“, „Krugovi u žitu“ i banjalučki bend „Tupas mene“.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare