Hiljade turista na Jahorini uživalo u prvom danu 2015. godine

0

Niska temperatura, 65 cm snijega, vedro i sunčano vrijeme su bili odličan povod da hiljade turista danas uživa u najvećem ski centru u zemlji. Sezona u 2015. godini je počela odlično, jer snijega ima dovoljno za skijanje, mnogo stvari je poboljšano, i ako se po jutru dan poznaje, ovo bi mogla biti odlična turistička sezona na Jahorini.

Da stvar bude još bolja, i u narednom periodu su najavljene niske temperature sa mnogo snježnih padavina, što se odrazilo i na rezervacije smještaja na Jahorini koje su u porastu.

Parking je i dalje bio usko grlo za brojne turiste koji su došli iz svih zemalja eX JU, ali i cijele Evrope.

Danas su od vertikalnog transporta radili Poljice ski lift, baby lift, Poljice šestosjed, Ogorjelica šestosjed i Skočine šestosjed. Od 18.00 je nakon osam godina ponovo počelo noćno skijanje.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/jahorina-1-1-2015/] width=[54] height=[54] title=[Jahorina 1.1.2015.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare