Gradski bazen biće izgrađen do sredine jula

0

ROGATICA – Članovi Izvršnog odbora 53. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara /MOSI/ istakli su na sjednici u Rogatici da bi do sredine jula, kada je planiran početak igara, trebalo da bude izgrađen gradski bazen u okviru Sportskog centra, u kojem će biti održana takmičenja u plivanju.
Predsjednik Odbora Darko Novaković naveo je da je u toku izgradnja terena za odbojku na pijesku, dok će na teniskom terenu biti postavljeno osvjetljenje.

Prema njegovim riječima, u Sportskoj dvorani Rogatica biće popravljeno osvjetljenje, a na pojedinim sportskim terenima biće postavljen novi sloj asfalta.

Novaković je naglasio da će većina atletskih takmičenja biti održana na stadionu na Sokocu, a takmičenja u bacačkim i skakačkim disciplinama biće organizovana u Rogatici, gdje je napravljeno zaletište za skok u dalj i postavljena odgovarajuća podloga.

Predsjednik Komisije za smještaj i ishranu sportista međuopštinskih igara Nebojša Golić istakao je da su 102 domaćinstva ponudila smještaj sportistima, što je nedovoljno.

On je istakao da će u objektima koji su registrovani za prenoćišta biti obezbijeđeno 60 ležajeva, ali da bi trebalo obezbijediti dodatnih 300 mjesta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare