Gradska televizija Istočno Sarajevo u novim prostorijama

2

Gradska televizija Istočno Sarajevo danas je ozvaničila preseljenje u nove, adekvatno opremljene prostorije u SPC „Peki“ na Palama, čime su stvoreni mnogo bolji tehnički i sveukupni uslovi za rad ove medijske kuće.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović objavio je na svom profilu na Instagramu informaciju u vezi s tim.

Prostorije za rad, gradskoj TV IS na korišćenje je ustupila opština Pale, a odbornici su jednoglasno podržali ovaj moj prijedlog, kojim sam želio afirmisati jasnu opredijeljenost naše lokalne zajednice da Pale budu sjedište naše gradske televizije, ali i da podržimo ambiciozne planove novog menadžmenta na stvaranju respektabilnog medija koji će profesionalnošću i objektivnošću zaslužiti da bude prisutan u svakoj kući Sarajevsko-romanijske regije, susjednih opština i cijele Republike Srpske.

Vjerujem da će uprava i zaposleni na RTV IS ostvariti svoje ciljeve, pozdravljam napore koje svakodnevno ulažu kako bi unaprijedili programske sadržaje i materijalno-tehničke uslove, a opština Pale će i ubuduće podržavati ovu medijsku kuću.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
2 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Na sljedecim izborima mogu samo da glasam za nekog sa zavrsenim DIFom pa pravnim fakulterom, ko se jedva sjeca rata i slabo da je sta radio u zivotu ali i dalje mora u sve da se razumije i za sve da se pita.

Poravite ton tvis slabo se cujete!