Gradonačelnik primio osvajače bronze na Svjetskom prvenstvu

0
Gradonačelnik primio osvajače bronze na Svjetskom prvenstvu

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović primio je danas članove Taekvondo kluba „Srpski soko“ i čestitao im dvije bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu u Sjevernoj Koreji.

Član Taekvondo kluba „Srpski soko“ Miljan Ćosić, koji je osvojio bronzanu medalju u kategoriji četvrti dan, kaže da su za postizanje istorijskog uspjeha bile potrebne godine rada, ali da se trud isplatio.

„Ove godine naš klub je obilježio 23 godine postojanja, a ja sam član od samog osnivanja. Dakle, iza mene su 23 godine truda, rada, želje i sna da se osvoji medalja na svjetskom prvenstvu. Mnogo mi znači ova medalja, jer to i jeste cilj treniranja. Ovo je prava kruna mog dosadašnjeg rada“, istakao je Ćosić.

Bronzanom medaljom okitio se i Srđan Draškić u kategoriji do 71 kilogram, dok je Boris Kusmuk stigao do četvrtfinala.

Stevanović je čestitao sportistima za uspjeh i naglasio da će ih Gradska uprava i ubuduće pomagati.

„Čestitam vam za uspjeh, koji ste postigli na Svjetskom prvenstvu, kao i za višegodišnju promociju našeg grada i sporta u Evropi i svijetu“, rekao je Stevanović.

On je izrazio očekivanja da će se i neki drugi sportski klubovi, ne samo u Zvorniku, ugledati na sportiste iz Taekvondo kluba „Srpski soko“.

Predsjednik i trener Kluba Duško Kusmuk izrazio je zadovoljstvo uspjehom postignutim u Sjevernoj Koreji.

„Ovo je za nas značajan uspjeh, jer su ovo prve seniorske svjetske medalje u istoriji BiH. Zahvaljujemo gradonačelniku za prijem, kao i podršku koju nam pruža Gradska uprava“, rekao je Kusmuk.

On je naglasio da su gradonačelnik, njegov zamjenik Bojan Ivanović, kao i kompletna gradska uprava pomogli da sportisti Taekvando klub „Srpski soko“ otputuju na Svjetsko prvenstvo u Sjevernu Koreju.

Zvorničanima, koji su se u Sjevernoj Koreji takmičili u okviru reprezentacije BiH, na uspjehu je čestitao i zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare