Grad za grijanje učionica izdvojio 25.000 KM

0

ZVORNIK – U Srednjoškolskom centru „Petar Kočić“ u Zvorniku pri kraju je zamjena drugog kotla za zagrijavanje učionica za koji je iz gradskog budžeta izdvojeno 25.000 KM, izjavila je direktor ove srednjoškolske ustanove Biljana Pisić.
Pisićeva je rekla novinarima da će stavljanjem u funkciju drugog kotla u potpunosti biti riješen problem zagrijavanja školskih prostorija i istakla da trenutno radi jedan kotao punim kapacitetom kako bi učionice bile dovoljno zagrijane.

Ona je naglasila da je posredstvom projekta Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske nabavljeno ozvučenje i razglas za učenike tokom javnih nastupa u iznosu od 2.600 KM.

Prema njenim riječima, zahvaljujući saradnji sa međunarodnim organizacijama, škola je uz pomoć „Vorld vižna“ dobila 2.700 KM za opremanje kabineta za učenike farmaceutskog smjera, dok je iz vlastitih sredstva izdvojeno 2.000 KM za keramičke, vodoinstalaterske i druge radove, te nabavku namještaja za ovaj kabinet.

Pisićeva je dodala da je Srednjoškolski centar od kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika zatražio donaciju od 10.000 KM za opremanje dva kabineta za medicinske tehničare.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare