Goran Vujičić ostavio neizbrisiv trag

0

TRNOVO – Miladin Dragičević, izaslanik predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, rekao je da je načelnik opštine Trnovo Goran Vujičić, koji je iznenada preminuo u 56. godini, ostavio neizbrisiv trag, te da je mnogo planova i vizija koji ovdje moraju biti nastavljeni jer je to dug prema Vujičiću.


„To je naša obaveza prema prijatelju i kolegi koji je volio ovu opštinu i maštao o boljoj budućnosti za sve njene stanovnike“, rekao je Srni Dragičević, koji se danas u Trnovu oprostio od Vujičića i koji je, u ime predsjednika Srpske i u svoje ime, uputio iskreno saučešće porodici Vujičić.

On je istakao da je iza Gorana ostalo mnogo dobrih djela, da je ostavio neizbrisiv trag na svom putu – ovozemaljskoj stazi prekratkoj za njegovu porodicu i prijatelje, ali značajnoj i obavezujućoj za sve ljude u Trnovu, u Republici Srpskoj.

„Danas smo ovdje da se podsjetimo na njegove vizije i da kažemo da će djelima koja ćemo zajedno nastaviti, živjeti i djelo i sjećanje na našeg Gorana“, naglasio je izaslanik predsjednika Republike Srpske.

U Centru za kulturu u Trnovu danas je održana komemoracija Goranu Vujičiću.

Opijelo će biti obavljeno u 15.00 časova u crkvi Svetog Georgija u Trnovu, a sahrana je predviđena za 16.00 časova na mjesnom groblju.

Goran Vujičić rođen je 1962. godine u Foči. U Sarajevu je završio Višu ekonomsko-komercijalnu školu, a zvanje diplomiranog menadžera stekao je u Beogradu.

On je prošle godine na lokalnim izborima izabran za načelnika opštine Trnovo. Prethodno je od 2004. do 2008. godine obavljao dužnost zamjenika načelnika opštine, a od 2008. do 2012. godine funkciju načelnika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare