Google izbacio svježu mapu Pala

0

Google-ov servis Google Maps izbacio je noviju verziju mape Pala i Jahorine. Prema našim procjenama satelitski snimak je star oko godinu dana, ali je to sasvim dovoljno da se naš grad i dio opštine vide u modernijem izdanju.

Google Maps je Google-ova tehnologija besplatnih digitalnih internet mapa, koje čine osnovu mnogih servisa i usluga, od pregledavanja satelitskih snimaka, planiranja trase putovanja (plana kretanja), lokatora traženih mjesta, itd.

Ova tehnologija dopušta jednostavnu implementaciju na različite veb stranice, kombinovanje sa drugim aplikacijama, razvoj dodataka i prilagođavanje specifičnim potrebama. Zasnovana na istoj tehnologiji postoji i kao posebna aplikacija namenjena instaliranju i korištenju na personalnim računarima sa vezom na Internet i naziva se Google Earth.

Vjerujemo da je veliki broj pogleda i fotografija u prijedjelu našeg grada uticao na osvježavanje satelitskog snimka. Google Maps koriste milioni korisnika interneta širom svijeta i naš grad će sigurno imati korist od novog update-a. Mapu možete vidjeti na našoj stranici koja uredno implementira ovaj servis. 

Google Mapa Pala

www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare