Gagović dodjelio opštinsku zahvalnicu Dražanu Periji

0

TRNOVO – Načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović dodijelio je danas zahvalnicu i novčanu nagradu pripadnicu Civilne zaštite Republike Srpske Dražanu Periji koji je učestvovao u akcijama spasavanja stanovnika u Turskoj poslije razornih zemljotresa.

Gagović je rekao da je Perija, udaljen hiljadama kilometara od kuće, kroz timski rad dao sve od sebe i pružio pomoć gdje god je bila potrebna.

Prema njegovim riječima, spašen je jedan ljudski život, što je podvig za čitav tim i njega lično, ali i jedno veliko iskustvo kada su ovakve situacije u pitanju, saopšteno je iz Opštinske uprave.

„Opština Trnovo i njeni građani su ponosni na našeg Dražana i njegovu požrtvovanost i solidarnost koju je pokazao tokom bopravka sa timom u Turskoj“, rekao je Gagović.

Perija je kao dio Specijalističkog tima za traganje i spasavanje iz ruševina bio je u područjima Turske koji su nedavno pogođeni zemljotresom.

Prijemu, koji je organizovan za Periju, prisustvovali su predstavnici skupštinskog rukovodstva i direktor Šumskog gazdinstva „Treskavica“ Trnovo Miroslav Bjelica.

Gagović nagradio četvoro uspješnih sportista

TRNOVO – Načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović danas je upriličio prijem za četvoro sportista i tom prilikom im dodijelio opštinske zahvalnice i novčane nagrade.

Sportisti Anđela Veselinović, Saša Bjelica, te braća Vuk i Lav Divljan uzorni su sportisti, prvaci Republike Srpske, koji su u prethodnim godinama bili i šampioni BiH, saopšteno je iz opštine Trnovo.

Gagović je čestitao mladim sportistima na izuzetnim rezultatima, a posebne čestitke je uputio Lavu Divljanu iz DŽudo kluba „Randori“ jer je postao prvak BiH u svojoj kategoriji.

„Uz podršku lokalne zajednice, izražavam nadu da ćete i u narednom periodu nastaviti nizati dobre rezultate na ponos klubova, kao i naše lokalne zajednice“, istakao je Gagović.

Prijemu su prisustvovali predsjednik Skupštine opštine Trnovo Siniša Golijanin, potpredsjednik Skupštine opštine Predrag Elez i predsjednik Fudbalskog kluba „Željeznica“ Miroslav Bjelica.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare