Фотографија са Мањаче побједник конкурса „Фотографијом кроз Српску“

0

БАЊАЛУКА – Туристичка организација Републике Српске реализовала је фото-конкурс „Фотографијом кроз Српску“, а прво мјесто припало је фотографији снимљеној на Мањачи аутора Владимира Ђаковића који је добио признање и туристички аранжман на територији Српске по жељи у износу од 1.000 КМ.

Друго мјесто освојио је Демир Пепић са фотографијом Врела Миљацке, а треће Борис Трогранчић са фотографијом Овчијег Брода.

Пепићу је припало признање и туристички аранжман на територији Републике Српске по жељи у износу од 700 КМ, а Трогранчићу признање и туристички аранжман на територији Српске по жељи у износу од 500 КМ.

На конкурс, који је организован уз подршку Министарства трговине и туризма Републике Српске, учествовао је 221 аутор са 656 фотографија.

Фотографије су пристизале од аутора из Републике Српске, ФБиХ, Србије, Црне Горе и Словеније.

Према оцјени стручног жирија, 40 фотографија је ушло у ужи избор.

Током конкурса одиграна је још једна наградна игра – награда публике, те су пратиоци Туристичке организације на друштвеним мрежама гласали за фотографију која им се допада, а награду је освојила фотографија „Пашњаци на Зеленгори“ аутора Горана Милановића који је добио туристички аранжман на територији Републике Српске по жељи у износу од 300 КМ.

Специјалне награде припале су ауторима фотографија 18 општина.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare