Fotografija „Ruke“ najbolja na konkursu „Sve je stalo u jedan trenutak“

0

ISTOČNO SARAJEVO – Fotografija „Ruke“, autora Marije Bogdanović, proglašena je za najbolju fotografiju na završnom sastanku žirija za izbor na foto-konkursu „Sve je stalo u jedan trenutak“, održanom u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

U saopštenju iz Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo navodi se da je fotografija „Ruke“ proglašena za najbolju u skladu sa glasovima publike i bodovanjem žirija.

Žiri u sastavu fotograf Rajko Paštar, akademski slikar Miloš Popović, amaterski fotograf Darko Kovačević, etnolog Branko Pjević, reditelj Vitomir Mitrić i načelnik za Privredu i društvene djelatnosti u opštini Istočno Novo Sarajevo Igor Đokanović donio je odluku o najboljoj fotografiji na sastanku 20. maja.

Drugo mjesto osvojila je fotografija „Sami“, autora Predraga Krstovića, dok je nagradu za treće mjesto osvojila fotografija „Gradski suton“, autora Tihomira Ostojića.

Žiri je pohvalio sve autore fotografija pristiglih na konkurs, a posebno je izdvojio fotografije čiji su autori: Igor Simović, Stefan Jolović, Aleksandra Kulić, Tara Popić, Nemanja Kralj, Sanja Škrba, Nikola Živanić i Vladan Jeftović.

Nagrade i pohvale svim autorima biće uručene na otvaranju izložbe fotografija koje su zadovoljile minimalne uslove konkursa.

Izložba će biti otvorena u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo 27. maja u 19.30 časova u okviru proslave Dana i krsne slave opštine Istočno Novo Sarajevo.

Svi zainteresovani postavku će moći pogledati do 10. juna.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments