Forum žena PDP-a Pale: Humanost i solidarnost

0

Na dan hrišćanskog praznika – Svetih pravednih Joakima i Ane, zaštitnika porodice – članice foruma žena OO PDP-a Pale odlučile su u koordinaciji sa Centrom za socijalni rad posjetiti stare, nemoćne, zaboravljene i uručiti im skromne pakete pomoći.

 
Žene koje su se kandidovale na listi PDP-a na predstojećim lokalnim izborima odlučile su se odreći štampanja propagandnog materijala (olovke, upaljači, majice, leci i sl.) i lične kampanje na ovakav način, već ta sredstva uložiti u skromnu pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

U ovoj akciji su učestvovale sve žene foruma OO PDP-a Pale. Posebno se želi naglasiti da se na ovaj način ne želi „kupiti“ ni jedan glas, jer su akcijom obuhvaćena lica koja mahom nisu glasači.

Jedna od politika OO PDP-a Pale u narednom periodu jeste upravo socijalna politika i osnivanje „Fonda solidarnosti“ za najugroženije kategorije stanovništva. Žene članice ovog foruma žele poslati poruku svim građanima Pala, svim budućim i sadašnjim odbornicima i funkcionerima da moramo imati razvijenu svijest o solidarnosti, da ne smijemo ostati imuni na tuđu bol i nemoć.

Forum žena OO PDP-a Pale je i u ranijem periodu imao ovakve i slične aktivnosti, a takođe i u budućnosti članice žele nastaviti sa društveno korisnim radom i humanitarnim akcija.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare