Fizički obračun tri lica, krađa šume

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija je u opštini Istočno Novo Sarajevo uhapsila tri lica zbog tuče u ugostiteljskom objektu, gdje je jedno od njih upotrijebilo vatreno oružje.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da su u tuči, koja se dogodila oko 1.00 čas u ugostiteljskom objektu u Ulici Stefana Nemanje, učestvovala lica čiji su inicijali D.V, D.K. i D.Z.

„Policija je pretresom stana, drugih prostorija i vozila, pronašla pištolj `češka zbrojevka – praha`, kalibra 6,35 milimetara i pušku `M48`“, navodi se u saopštenju.

Protiv uhapšenih će nadležnom tužilaštvu biti podneseni izvještaji o počinjenom krivičnom djelu.

Policija u Han Pijesaku juče je, tokom realizacije akcije „Šuma“, u mjestu Berkovina, pronašla pet panjeva bespravno posječene bukve, ukupno 13 metara kubnih, koja pripada Šumskom gazdinstvu „Visočnik“.

Prema saznanjima policije, krađu je izvršilo lice čiji su inicijali N.J. u čijem je dvorištu porodične kuće pronađen dio bespravno posječenih stabala.

Policija u Rogatici je, u okviru iste akcije, u teretnom vozilu „tam“, kojim je upravljao vozač čiji su inicijali M.B, otkrila ogrevno drvo – hrast, za koje vozač nije posjedovao potrebnu dokumentaciju.

Ukupna drvna masa od tri metra kubna, koja je utvrđena mjerenjem, oduzeta je i deponovana u Šumskom gazdinstvu „Sjemić“ Rogatica, a provjerom baze registrovanih vozila utvrđeno je da registarska tablica ne pripada ovom vozilu.

Protiv ovog lica biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Sarajevo juče su lišili slobode lice čiji su inicijali N.T. zbog sumnje da je izršilo krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu djeteta.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare