Firma „Junior“ donirala deset paketa pomoći starijim licima

0

SOKOLAC – Sokolačka firma „Junior“ donirala je u petak deset paketa osnovnih prehrambenih artikala za starija lica u udaljenim selima na području ove opštine, rekli su Srni u lokalnom Volonterskom centru.

Vlasnik firme „Junior“ Blagoje Malović rekao je novinarima da su paketi namijenjeni starijim licima u udaljenim selima koja ne mogu da dođu u kupovinu osnovnih životnih namirnica i vjeruje da će im ova pomoć dobro doći u ovom teškom vremenu.

„Ovo je prva pomoć iz `Juniora`, a ukoliko kriza duže potraje biće ih još u skladu sa našim mogućnostima“, najavio je Malović.

Pakete pomoći za porodice u udaljenim selima na području opštine Sokolac uručili su članovi tima Volonterskog centra opštine Sokolac, koji više od deset dana na različite načina pomažu starijim i bolesnim licima kojima je zbog situacije izazvane aktuelim virusom ograničeno kretanje.

Firma „Junior“ u Podromaniji kod Sokoca osnovana je 2001. godine, a osnovna djelatnost joj prodaja traktora i ostalih poljoprivrednih mašina, kao i rezervnih djelova za poljoprivredne mašine.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare