Filozofski fakultet promovisao 29. generaciju diplomaca

0

Danas je u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Palama održana 29. promocija magistara nauka, diplomiranih na master studiju i diplomiranih studenata Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Tokom svečanosti, kojoj su prisustvovale brojne zvanice promovisano je 13 magistara nauka, 18 studenata sa master diplomom i 302 diplomirana studenta.

U uvodnom dijelu programa dekan prof. dr Milanka Babić je čestitala novoj generaciji diplomaca i magistara za uspješno okončane studije i podsjetila na istoriju Filozofskog fakulteta, zahvalivši se ljudima koji su ovu obrazovnu instituciju podizali.

Tokom svečanosti, koju je uveličao hor Filozofskog fakulteta UIS-a, dodijeljene su i prigodne nagrade najboljim studentima. Nagrađeni su studenti sa najboljim prosjekom Milica Čamur, ruski i srpski jezik i književnosti 9,94; Borjan Mitrović, rođen srpski jezik i književnost, 9,93; Snežana Živković, studijski program psihologija, 9,85.

Svečanosti nije prisustvovao rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Mitar Novaković i prorektor prof. dr Stevan Trbojević.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/promocija-diplomiranih-studenata-filozofski-fakultet-dec-2013/] width=[54] height=[54] title=[Filozofski fakultet promovisao magistre nauka, mastera i diplomiranih studenata] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments