„Ferata“ i „Ravna Romanija“ najbolje na Foto-konkursu „Uhvati trenutak“

0

SOKOLAC – Na Foto-konkursu Turističke organizacije Sokolac stručni žiri je za najbolji izabrao fotografiju „Ferata“ Predraga Dobrilovića, a pratioci „Fejsbuk“ stranice ove ustanove fotografiju „Ravna Romanija“ autora Zorice Antonić.

Daliborka Krstajić iz Turističke organizanizacije Sokolac /TOS/ rekla je Srni da je ova javna ustanove i ove godine raspisala Foto-konkurs u cilju promocije Sokoca i Romanije.

„Željeli smo da sve nas koji živimo na ovim prostorima podsjetimo na blagodeti koje imamo a koje često uzimamo zdravo za gotovo samo zato što su nam lako dostupne“, navela je Krstajićeva.

Ona je podsjetila da je tema konkursa pod nazivom „Uhvati trenutak“ bila je prirodne i druge znamenitosti ovog područja, aktivnosti na otvorenom, omiljene lokacije i pejzaži i sve ono što bi ljubitelji prirode predložili posjetiocima ovog područja da vide i dožive.

Prema njenim riječima, na raspisani Foto-konkurs je tokom marta pristiglo 68 fotografija od 26 autora, od kojih je stručni žiri za pobjedničku izabrao pod nazivom „Ferata“ autora Predraga Dobrilovića, dok je fotografija „Ravna Romanija“ autora Zorice Antonić dobila je najviše glasova od pratilaca „Fejsbuk“ stranice TOS-a.

Pobjednici će dobiti diplome i novčanu nagradu u iznosu od po 100 KM, a o mjestu i vremenu dodjeljivanja biće blagovremeno obaviješteni.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare