Falsifikovanim ispravama kupio mobilni telefon vrijedan 2.177 KM

0

ISTOČNO SARAJEVO – Lice zaposleno u Kazneno-popravnom zavodu Istočno Sarajevo kupilo je u sarajevskoj firmi „Domod“ mobilni telefon vrijednosti 2.177 KM, a prilikom sklapanja kupoprodajnog ugovora priložilo je falsifikovane isprave.
Firma „Domod“ Sarajevo podnijela je juče krivičnu prijavu protiv lica čiji su inicijali A.T, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U prijavi je navedeno da je ovo lice u prodavnici koja se nalazi na području opštine Novi Grad, Kanton Sarajevo, kupilo mobilni telefon za iznos od 2.177 KM i sklopilo kupoprodajni ugovor sa plaćanjem putem potrošačkog zajma na rate, te priložilo rješenje o administrativnoj zabrani.

Pošto prva rata u dogovorenom terminu nije uplaćena, provjerama je utvrđeno da potpisi na priloženoj administrativnoj zabrani, pečat, kao ni broj protokola nisu izdati od Kazneno-popravnog zavoda Istočno Sarajevo.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio preduzimanje potrebnih radnji na rasvjetljavanju krivičnih djela prevare i falsifikovanja isprave.

U Ulici Ive Andrića, opština Istočno Novo Sarajevo, nepoznata lica su u toku noći ukrala dva akumulatora sa teretnog vozila „iveko“, dok je lice čiji su inicijali B.G. prijavio policiji da mu je u mjestu Sjetlina, opština Pale, A.T. ukrala psa rase šar planinac.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare