Ekološka sekcija osnovaca – Do dvanaest je pet – očistimo svijet

0

Danas je u Kulturnom centru Pale održan performans “Do dvanaest je pet – očistimo svijet” od strane članova Ekološke sekcije OŠ “Pale”, učenika OŠ “Srbija”, prijatelja iz vrtića “Bubamara” i Udruženje za djecu sa posebnim potrebama “Sunce”.

Performans se sastojao od recitovanja, pjevanja, glume, predstavljanja radova ekološkog karaktera i što je najvažnije prisutnima je predstavljeno ekološko stanje opštine Pale.

Predstavljen je rad sekcije OŠ “Pale”, koju vodi nastavnik biologije Radoje Vojvodić. Na lijep način, kroz igru i zabavu, sekcija pokušava podići ekološku svijet mladih ljudi u Palama. Veliki doprinos performansu su dali i učenici OŠ “Srbija” koji su zajedno sa svojom nastavnicom Slađanom Klačar predstavili lijepe kreacije od materijala koji se nakon upotrebe trebaju reciklirati.

Posebna zahvalnost je upućena opštini Pale, Turističkoj organizaciji grada Istočno Sarajevo, Planinarsko ekološkom društvu “Romanija”, roditeljima i sugrađanima, jer bez njihove pomoći bi teško došli do rezultata koje su do sada postigli.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/ekoloska_sekcija_04.06.2012/] width=[103] height=[90] title=[Ekološka sekcija Pale] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb103_] thumb_cache_dir=[thumbs103] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments